Baten

De filosofie achter NEOX®Energy is dat het volop voordelen oplevert voor de gebruiker. Naast een verminderde uitstoot van schadelijke uitlaatgassen en een schonere en daardoor efficiënter lopende motor is er sprake van brandstofbesparing.

De daadwerkelijke besparing is afhankelijk van de specifieke omstandigheden, maar bij een besparing van minder dan 1 procent is de investering in de NEOX®Energy al terugverdiend. Zo komt de besparing tot stand:

Verminderde uitstoot

NEOX®Energy zorgt voor een reductie van verschillende emissies: roet, koolstofdioxide en stikstofoxiden. Deze reductie betekent tegelijkertijd een financiële besparing, aangezien de verlaagde uitstoot van schadelijke uitlaatgassen een lager brandstofverbruik tot gevolg heeft.

Schonere motor

Een schonere motor betekent minder slijtage met een langere levensduur tot gevolg. Schone dieselinjectoren zorgen voor een optimale inspuiting van de brandstof, wat een positieve invloed op het brandstofverbruik heeft.

Fijnere verneveling

De oppervlakte-actieve werking van NEOX®Energy heeft een stabiliserende invloed op de diesel, waardoor de inspuiting van de brandstof optimaal verloopt. Afhankelijk van de afstelling en het type motor kan dit direct leiden tot een lager brandstofverbruik.

EEN INVESTERING IN NEOX®ENERGY IS EEN INVESTERING IN ZOWEL HET MILIEU ALS UW EIGEN PORTEMONNEE.

Waar te verkrijgen

Filter by